• Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo
  • Programska šema
  • emisija
  • film
  • serija
  • Video
  • vesti
    • Info
    • Život
    • Showbiz
    • Masterchef recepti
  • prva kanali
    • PrvaPlus
    • PrvaMax
    • PrvaWorld
    • PrvaKick
    • PrvaLife
    • PrvaFiles
  • masterchef-logo

Pratite nas

Lepa Brena

Kakvu GLASOVNU PORUKU je Brena poslala Aleksandri Prijović pred koncert?
Showbiz

Kakvu GLASOVNU PORUKU je Brena poslala Aleksandri Prijović pred koncert?

Pevačica je pred koncert imala veliku tremu.

24.12.2024. 10:18

Lepa Brena IZAŠLA IZ BOLNICE: Poznati novi detalji o zdravstvenom stanju pevačice!
Showbiz

Lepa Brena IZAŠLA IZ BOLNICE: Poznati novi detalji o zdravstvenom stanju pevačice!

Pevačica Lepa Brena napustila je bolnicu nakon što je operisana zbog povrede koju je zadobila na koncertu u Zagrebu.

15.12.2024. 9:28

Prvo oglašavanje Lepe Brene nakon OPERACIJE: Pevačica otkrila detalje NEZGODE NA KONCERTU, pa se obratila FANOVIMA! (FOTO)
PRVO OGLAŠAVANJE

Prvo oglašavanje Lepe Brene nakon OPERACIJE: Pevačica otkrila detalje NEZGODE NA KONCERTU, pa se obratila FANOVIMA! (FOTO)

Pevačica Lepa Brena prvi put se oglasila nakon što je hospitalizovana i operisana posle koncerta u Zagredu.

10.12.2024. 11:33

Poznati progovorili o LEPOJ BRENI: Dragana Mirković otkrila detalje RAZGOVORA sa popularnom pevačicom! (VIDEO)
OTKRILA DETALJE RAZGOVORA

Poznati progovorili o LEPOJ BRENI: Dragana Mirković otkrila detalje RAZGOVORA sa popularnom pevačicom! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena održala je spektakularne koncerte u Zagrebu pre nego što je doživela negodu zbog koje je hospitalizovana i hitno operisana, a njene kolege govorile su pred kamerama "Exkluziva".

10.12.2024. 10:44

Lepa Brena HOSPITALIZOVANA nakon koncerta u Zagrebu: Pevačica HITNO OPERISANA
odlažu se svi koncerti

Lepa Brena HOSPITALIZOVANA nakon koncerta u Zagrebu: Pevačica HITNO OPERISANA

Organizatori koncerata Lepe Brene oglasili su se nakon nezgode na koncertu u Areni Zagreb, nakon koje je pevačica operisana.

10.12.2024. 10:21

Publika je bila raspamećena: Lepa Brena započela seriju od 5 koncerata u zagrebačkoj Areni (VIDEO)
Showbiz

Publika je bila raspamećena: Lepa Brena započela seriju od 5 koncerata u zagrebačkoj Areni (VIDEO)

Više od 15 hiljada ljudi pevalo je uglas svaku Breninu pesmu od početka do kraja koncerta.

8.12.2024. 10:46

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)
Showbiz

"Ovo Brena? Ja sam mislila da sam to ja" Senida ostala zatečena snimkom - Da li vam one liče? (VIDEO)

Videvši jedan snimak, Senida je od Brene pomislila da je zapravo ona.

7.12.2024. 9:58

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?
Showbiz

Koji je deo priprema pred koncert Lepa Brena NE VOLI DA TRAJE DUGO i koji su njeni ZAHTEVI pre nego što izađe na binu?

Jugoslovenska zvezda rasprodala je pet Zagrebačkih arena!

30.11.2024. 9:21

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...
Showbiz

Da li je Lepa Brena ZAHTEVNA pred koncert? Evo šta pevačica MORA DA IMA u bekstejdžu: Imam taj komfor da se prenese kompletan moj dnevni boravak...

Rajder lista je "must" pred koncert svake muzičke zvezde u Srbiji! Pitali smo Lepu Brenu šta ona zahteva od produkcije da se nađe u bekstejdžu, nekoliko sati pre izlaska na binu i u čemu najviše uživa...

15.11.2024. 7:59

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena se prisetila RAZGOVORA sa čovekom koji joj je predvideo BUDUĆNOST: Nećete verovati šta joj je rekao! (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena prisetila se razgovora sa vidovnjakom koji joj je predvideo veliku popularnost.

12.11.2024. 9:11

Lepa Brena predstavila NOVI PROIZVOD! Svi koji vole NJEN STIHOVE, voleće i ovaj komad... (VIDEO)
Showbiz

Lepa Brena predstavila NOVI PROIZVOD! Svi koji vole NJEN STIHOVE, voleće i ovaj komad... (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena proslavila je godinu dana uspešnog rada svoje firme za proizvodnju ženskih čarapa. Međutim, to nije sve...

3.11.2024. 9:32

ISPOVEST Lepe Brene o periodu kada se osećala potpuno "slomljeno": Bila je nemoćna, rastrojena, tužna... (VIDEO)
Showbiz

ISPOVEST Lepe Brene o periodu kada se osećala potpuno "slomljeno": Bila je nemoćna, rastrojena, tužna... (VIDEO)

Pevačica Lepa Brena je proslavila godinu dana uspešnog vođenja privatnog biznisa sa proizvodnjom čarapa za žene.

3.11.2024. 9:01

"Moje misli su sa vama koji tuguju"! Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Karleuša... Poznati se oglasili povodom TRAGEDIJE U NOVOM SADU
Showbiz

"Moje misli su sa vama koji tuguju"! Lepa Brena, Ceca Ražnatović, Karleuša... Poznati se oglasili povodom TRAGEDIJE U NOVOM SADU

Slomljene od bola, poznate ličnosti pozivaju na solidarnost sa žrtvama tragedije u Novom Sadu i njihovim porodicama.

2.11.2024. 10:00

Glumac JAVNO PRIZNAO da je dugo bio ZALJUBLJEN u Lepu Brenu: Nikada ne biste pogodili o kome je reč! (VIDEO)
Showbiz

Glumac JAVNO PRIZNAO da je dugo bio ZALJUBLJEN u Lepu Brenu: Nikada ne biste pogodili o kome je reč! (VIDEO)

Predstava "Lepa Brena project" nedavno je imala svoje svečano 100. izvođenje, a ovaj događaj uveličala je i sama Lepa Brena.

30.10.2024. 9:59

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
Horoskop
ovan
Ovan

Samo će jutarnji sati biti prožeti mutnom energijom – možda će vam biti teško da ustanete ili nećete biti orni za rad. Ipak, ovakva situacija se uskoro menja i vas očekuje dan dobrog raspoloženja i aktivnosti. Odličan dan za kontakte sa suprotnim polom.

bik
Bik

Na poslu će biti povremeno žurbe i nervoze, ali vas to neće doticati. Suviše ste u dobrom raspoloženju da bi ovakve situacije mogle da vas uznemire. Dan je izuzetno povoljan za emotivne kontakte, bilo sa partnerom bilo u novim poznanstvima.

blizanci
Blizanci

Nedoumicama koje imate zbog nekih situacija u poslovnom segmentu nećete dozvoliti da utiču na vaše raspoloženje. Dan je povoljan za razgovore, dogovore, sastanke, kontakte i sa poslovnim partnerima ali i sa pripadnicima suprotnog pola.

rak
Rak

Teško vam je da se posvetite zaostacima kroz posao – mnogo više vas privlači da se bavite nečim novim, podsticajnijim. Naročito će vam teško padati bilo kakva papirologija ili bavljenje dokumentacijom. Emotivno – dan za ljubav, razgovore, strast.

lav
Lav

Za posao niste orni, ali ćete uspeti sebe da naterate da budete odgovorni prema obavezama koje imate, kao i prema poslovnim partnerima i saradnicima. Danas će u segmentu ljubavi bolje proći slobodni – stoji vam mogućnost značajnog i lepog kontakta.

devica
Devica

Generalno gledano – ovaj dan jeste dobar za posao, ali mi vi niste nešto naročito raspoloženi da budete vredni. Još uvek ste u prazničnom raspoloženju i prilično teško ćete funkcionisati. Zato će u emotivnom segmentu sve biti kako treba.

vaga
Vaga

Vi ste još uvek u prazničnom raspoloženju i kada su obaveze u pitanju, mogli bismo da kažemo da ćete ih otaljati. Eto, da bude da ste radili i uradili ono što morate. To što će vam misli biti na drugoj strani, najverovatnije onoj ljubavnoj – to je već druga priča.

škorpija
Škorpija

Energije imate, snage imate, volje imate. Još kad bi oni oko vas bili iole raspoloženi za rad – mogli biste zajednički da uradite mnogo toga. Pošto to nije slučaj – verovatno će sve ostati samo na priči. Ovo je lep dan za kontakte sa suprotnim polom.

strelac
Strelac

Tokom ovog dana nosi vas jedna odlična, pozitivna energija. Uopšte nije važno da li radite ili još uvek odmarate – vi ste u super raspoloženju i lako animirate i one koji su oko vas. Po pitanju ljubavi, ovo je divan i podsticajan dan.

jarac
Jarac

Dan dobar za posao. Obaveze vam idu lako od ruke, brzo se dogovarate sa saradnicima, a imate i neke nove ideje koje biste mogli da razradite. Naglašena kreativnost i inspiracija. Partner vas danas podstiče, animira i donosi dobro raspoloženje.

vodolija
Vodolija

Radili ili ne radili – za vas je dan za provod, za dobro raspoloženje, za inspiraciju, za kreativnost. Malo samo budite obazriviji sa novcem – danas vam lako klizi iz ruku. Odličan dan i za ljubav, za uživanje sa prijateljima, za kontakte preko društvenih mreža.

ribe
Ribe

Danas se nešto teže razumete sa onima sa kojima ste u kontaktu. Intuicija vam jeste jaka pa ćete lako „osetiti“ šta je povoljno po vas a šta ne. Partnerovi postupci vas zbunjuju i unose nemir. Nema razloga za zabrinutost.

• Kontakt
  • Prva
  • Menadžment TV Prva
  • Studio
  • 16:9 podešavanja
  • Oglašavanje
  • Impresum sajta
  • Uslovi korišćenja
  • Prijava smetnji
  • Saopštenja
  • Politika privatnosti

Pratite nas

Copyright © 2010 - 2025 Prva Srpska Televizija. Sva prava zadržana.