„Žurka je u Borči, after je u Mirjevu“ (VIDEO)
Kako su stigli od pirinča do aftera?
26.9.2024. 21:55
Dobile su komplimente od Filipa i Nenada, a onda je stigao „hladan tuš“: „Preukusne su, samo mi fale špagete“
Sarmice koje su Laura i Jelena iznele pred sudije, izgledale su veoma lepo. Sudija Filip ih je odmah pohvalio, a u istom tonu je nastavio i Nenad.
26.9.2024. 21:52
„Moja majka pravi iste ovakve i uvek joj zamerim što su ovako mlohave, ali poješću još jednu...“
Mila i Marko su izneli svoje sarmice pred sudije, a iako se pred kamerama žalila baki što je naučila kako da ih pravilno zamotava, sada je situacija izgledala mnogo bolje.
26.9.2024. 21:36
Za čim to Branko traga? Takmičari potpuno zbunjeni! „Gde je vama garniš? Garniš?“
Francuski specijalitet petao u crvenom vinu uveliko se krčkao, kada je sudija Branko odlučio da se prošeta od stanice do stanice. Na tom putu, imao je šta da vidi. Ili bolje reći, nije video ono što je očekivao.
26.9.2024. 21:31
„Baba zašto me nisi naučila da pravilno motam sarmice!?“
Takmičarka se nije preterano dobro snašla sa uvijanjem sarmica od vinove loze. Sarmice su se raspadale, a ona je iskoristila priliku da se obrati baki.
26.9.2024. 21:29
„Očekivala sam da će Željana biti mnogo veći „kontrol-frik“... Međutim, sve suprotno mi je pokazala!“
Milica nije krila oduševljenje. Ona je zahvaljujući činjenici da u ovom zadatku kuva sa Željanom, „razbila“ određene predrasude koje je o njoj imala.
26.9.2024. 21:26
BEZ DLAKE NA JEZIKU - par sa balkona KOMENTARIŠE: „Mislim da ga ona dosta usporava“
Duo sa balkona, Uroš i Milan, komentarisali su organizaciju svojih kolega, kojima su upravo njih dvojica dodelili današnje zadatke.
26.9.2024. 21:23
Kako je ova takmičarka dobila nadimak ŠEFICA!? „Ne smeta mi, moram priznati...“
Veganske sarmice do pobede, to je deviza kojom se u ovom zadatku vodi simpatični kulinarski par Anja i Boško.
26.9.2024. 21:21
Takmičar ne može sebi da oprosti grešku: „Stidim se što je ispred mene petao i ja izgovaram da je to patka“
Sudije su najavile jedan veoma težak zadatak. Očekivanja se podižu na višu lestvicu, pa će danas takmičari spremati jela iz dve nacionalne kuhinje - francuske i srpske.
26.9.2024. 21:16
Boško ZBOG OVE TAKMIČARKE briše znoj sa čela: Dekoncentrisala bi me u kuvanju zato što je lepa...
Sudija Branko objasnio je po kom kriterijumu će biti podeljeni današnji timovi. U dve grupe – nalaziće se dobri i bolji.
26.9.2024. 21:09
NEOČEKIVAN START: DVOJICU TAKMIČARA kolege ISPRAĆAJU APLAUZOM! (VIDEO)
Žestoka konkurencija već na startu druge sezone potvrđena je činjenicom da smo umesto predviđenih top 16, posle dve audicije,dobili top 18 takmičara!
26.9.2024. 21:03
MasterChef - Četvrtak, 26. septembar - Sudije takmičare dele u dve grupe na osnovu utiska sa audicije
Odbranih osamneastoro ulaze u kuhinju "MasterChefa Srbija" u belim keceljama, na kojima su izvezena njihova imena.
26.9.2024. 11:18
Coka je bila prva slepa učesnica MasterChef Srbija! Oduševila je publiku svojom hrabrošću, a evo ŠTA je otkrila o sudijama (VIDEO)
Vesna Nestorović Coka je prva slepa učesnica kulinarskog šoua MasterChef Srbija, koja je, iako je među prvima napustila takmičenje, ostavila veliki trag.
24.9.2024. 12:11