Reporterka Prve televizije bila je ispred zgrade Specijalnog suda.

"Moram da prenesem jedan opšti utisak po završetku suđenja - uznemirenost i tragično je izgledalo sve ispred zgrade Specijalnog suda, počevši od roditelja preminule dece i čuvara, pa i samih advokata koji su izjavili da je ovo bilo najstravičnije suđenje do sada", prenosi naša reporterka. 

Advokati su našoj ekipi potvrdili da je dečak ubica svedočio i "da je ono što je on izneo je sasvim dovoljno da se osude njegovi roditelji ".

Nezvanično saznajemo da je dečaku ubici tokom suđenja pozlilo, zbog čega je intervenisala hitna pomoć. U dečakovoj pratnji bio je i njegov psihijatar, koji je pratio njegovom zdravstveno stanje.

Dečak je, na današnjem svedočenju, priznao da je želeo da izvrši masakr 3. maja i da je to učinio sa dva očeva pištolja, koje je lako pronašao u ormaru, i kasnije ih je preneo u svoju sobu. 

Objašnjenje za ovo ponašanje, dečak ubica je rekao da je to učinio "jer se osećao odbačeno i usamljeno". 

Detaljnije o današnjem svedočenju u nastavku:

Advokat porodica ubijene dece Ognjen Božović dao je kratku izjavu za medije.

"Ne znam šda vam kažem, a da ne povredim to isključenje javnosti. U suštini ne bih smeo da pričam ni o toku, ni o detaljima šta se sve dešava u sudnici. Nažalost, to je ono što mogu da podelim sa vama", kratko je rekao Božović.

Povezane vesti