
Jagnjetina sa salsom i prilogom od tapioke i edamamea
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
Pica sa džemom od šljiva i pečenom paprikom, koju je pripremio Crveni tim, oduševila je sudije.
Foto: Prva TV
27.9.2024.|22:44
Izvor: Prva TV/M.K.
Sastojci:
Pica sos - ajvar, paradajz pelat.
Dzem od šljiva - šljive, smedji šećer, rakija.
Paprika
Slanina
Sir
Pica sos:
Pomešati ajvar i paradajz pelat upržiti i dodavati ulje dok ne dobijete željenu gustinu.
Dzem od šljiva:
Šljive iseckati na sitne kockice dodati kašiku smedjeg šećera malo ulja i čašicu rakije od šljiva.
Ukuvati dok ne dobijete željenu gustinu i izblendati.
Pečena paprika:
Ispeći papriku, oljuštiti i iseći na trakice, začiniti solju, biberom i limunovim soko.
Filovanje pice:
Razvući testo - premazati sosem, narendati sirom i ravnomerno rasporediti trakice paprike i tanko isečene slanine. Dzem od sljive koristiti kao dresing za picu.
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Svaki zalogaj ovog jela je priča za sebe.
8.5.2025. 22:22
Predstavljamo vam recept za štrudlu sa makom, po recepturi sudija "MasterChef Srbija", a koju su takmičari morali da spreme pred kamerama.
2.5.2025. 22:10
Predstavljamo vam recept za poslasticu koja je Aleksandru Marinkoviću obezbedila direktan prolazak u dalje takmičenje "MasterChef Srbija".
1.5.2025. 23:03