Samba tart po receptu Krsta Radovića
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
U petoj epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija", plavi tim je odlučio da za glavno jelo napravi file pastrmke, sa povrćem kao dodatkom. U nastavku vam donosimo recept...
3.10.2024.|22:27
Izvor: prva.rs
Na tihoj vatri prodinstati crni luk, zatim dodati celer, šargarepu, tikvice i paradajz (sve seckano na kockice). Naliti paradajz pelatom i krčkati do željene gustine. Začiniti solju, biberom.
File pastrmke premazati puterom i posoliti. Peći u rerni 10 do 12 minuta. Pre serviranja posuti peršunom i limunovim sokom.
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.
21.11.2024. 22:41
Ovaj recept Anje Đukić veoma se dopao sudijama!
21.11.2024. 22:41
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
Ova kreacija Uroša Prodanovića, očarala je sudije i izgledom i ukusom!
21.11.2024. 22:41
Ovaj recept Anje Đukić veoma se dopao sudijama!
21.11.2024. 22:41
Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.
21.11.2024. 22:41
Laura Vlašković sudijama MasterChefa Srbija predstavila je krofne sa malinama, nanom i belom čokoladom, a oni nisu krili koliko im se svidela ova poslastica. Mi vam sada predstavljamo recept takmičarke kulinarskog šoua.
15.11.2024. 22:44
Isprobajte recept za kuvane đevreke kojim su takmičari MasterChefa uspeli da oduševe sudije kulinarskog šoua.
15.11.2024. 22:36