
Jagnjetina sa salsom i prilogom od tapioke i edamamea
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
Tatjana se sjajno snašla za kuhinjskom stanicom, iako je svoj specijalitet pravila u najmanjem tiganju koji postoji u kuhinji "MasterChefa Srbija"!
Foto: Prva
4.10.2024.|22:32
Izvor: prva.rs
Takmičarka je pravila parmiđanu sa plavim patlidžanom, paradajzom, mocarelom i bosiljkom. Recept vam donosimo u nastavku:
Iseći kolutove patlidžana posoliti i ostaviti da odstoje. Pržiti ih na malo maslinovog ulja sa obe strane. Svež paradajz usitniti na što sitnije kockice. Paradajz, beli i crni luk dinstati dok se sve ne sjedini. Ubaciti po koji list bosiljka i dinstati još par minuta. Začiniti biberom i solju po želji.
Ređati ovim redosledom - patlidžan, pelat od paradajza, mocarela i tako sve dok ne istrošite sve sastojke. Posuti parmezanom i prezlama. Zapeći u rerni 20-ak minuta na 180c.
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Svaki zalogaj ovog jela je priča za sebe.
8.5.2025. 22:22
Predstavljamo vam recept za štrudlu sa makom, po recepturi sudija "MasterChef Srbija", a koju su takmičari morali da spreme pred kamerama.
2.5.2025. 22:10
Predstavljamo vam recept Anđele Talić, takmičarke treće sezone "MasterChef Srbija".
1.5.2025. 23:03