Samba tart po receptu Krsta Radovića
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
Željana je u šestoj epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija" u eliminacionom izazovu pravila rolovan svinjski file, a poslužila ga je sa dinstanim pečurkama i sosom od kupine.
4.10.2024.|22:32
Izvor: prva.rs
Svinjski file otvoriti, izlupati pa premazati kajmakom i poslagati pršutu i urolati. Uvaljati u brašno, jaja, prezle pa ostaviti u frižider da odstoji 15 min. File pržiti u dubokom ulju dok ne dobije zlatnu boju sa svih strana. Prodinstati malo luka i pečurke.
Kupine oprati i kuvati sa malo šećera. Kada se raskuvaju, ispasirati.
Servirati po želji.
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.
21.11.2024. 22:41
Ovaj recept Anje Đukić veoma se dopao sudijama!
21.11.2024. 22:41
Samba tart sa džemom od jagode i aromatičnim kremom od marakuje.
22.11.2024. 22:30
Ova kreacija Uroša Prodanovića, očarala je sudije i izgledom i ukusom!
21.11.2024. 22:41
Ovaj recept Anje Đukić veoma se dopao sudijama!
21.11.2024. 22:41
Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.
21.11.2024. 22:41
Laura Vlašković sudijama MasterChefa Srbija predstavila je krofne sa malinama, nanom i belom čokoladom, a oni nisu krili koliko im se svidela ova poslastica. Mi vam sada predstavljamo recept takmičarke kulinarskog šoua.
15.11.2024. 22:44
Isprobajte recept za kuvane đevreke kojim su takmičari MasterChefa uspeli da oduševe sudije kulinarskog šoua.
15.11.2024. 22:36