Sastojci:

Mlevena junetina 

Jaja

Ćorizo kobasica 

Panko mrvice

So 

Biber

Krompir

Puter

Tartufata

Pavlaka za kuvanje

Priprema: 

Mleveno meso spojiti sa ćorizo kobasicom (kao ćufte) so i biber po ukusu. Jaja skuvati da budu rovita. Jaja oljustiti i umotati u mleveno meso. Ostaviti da malo odstoji i onda pohovati. 

Krompir skuvati i blendati sa puterom i pavlakom za kuvanje, dodati malo tartufate i blendati dok nije mekano. 

Jaja preseci na pola i posluziti na pireu od krompira. 

Povezane vesti

Recept za Thyme patku
Recepti

Recept za Thyme patku

Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.

21.11.2024. 22:41

Recept za Thyme patku
Recepti

Recept za Thyme patku

Konfitirani batak, pačiji file, raviola, ukiseljeno povrće, pačiji sos… Sudija Nenad je bio zadužen da vodi takmičare kroz ovaj kompleksan zadatak, a njegov recept najbolje je pripremio plavi tim.

21.11.2024. 22:41