Deca su bila oduševljena ovim jelom: Hrskavi karfiol na pireu od karfiola, sa vanilom i lešnikom
Nema sumnje da su deca možda i "surovije" sudije od odraslih, ali je ovo jelo zadobilo čak i njihove simpatije.
7.11.2024. 22:33
Ukoliko želite da napravite zdravu, a ukusnu verziju burgera, ovaj recept je prava stvar za vas.
7.11.2024.|22:36
Izvor: Prva TV
Tikvica pomfrit :
Seći tikvicu na komade kao pomfrit. Pokriti komadiće sa uljem pa uvaljati u brašno od palente. Staviti u rernu na 220C, 30 minuta.
Mornay sos
U šerpicu istopiti puter pa dodati brašno i pržiti 60 sekundi. Dodajte mleko i mešajte da se sve spoji. Dodajte sir i mešajte dok se ne sve ne sjedini.
Hleb sa boranijom:
Očistiti i seći boraniju na male komade. Pržiti na puteru sa malo soli, dok ne omekša.
Spojiti jaje brašno i vodu da se napravi smesa, gusta. Dodati boraniju. Pržiti u tiganju na malo maslinovog ulja.
Burger meso:
Nema sumnje da su deca možda i "surovije" sudije od odraslih, ali je ovo jelo zadobilo čak i njihove simpatije.
7.11.2024. 22:33
Čak i ukoliko niste preveliki ljubitelj povrća, ova kombinacija verujemo da će vam se dopasti.
13.10.2024. 7:11
Za ovo odlično jelo glavna caka je u začinima, a krajnji rezultat će vam se sigurno dopasti.
11.10.2024. 22:38
Nema sumnje da su deca možda i "surovije" sudije od odraslih, ali je ovo jelo zadobilo čak i njihove simpatije.
7.11.2024. 22:33
Najstariji takmičar druge sezone "MasterChefa Srbija" Ljubomir Grgić je pravio dinstanu piletinu sa prilogom od povrća i kiselim kupusom! To je svima izgledalo kao švedski sto, a recept vam donosimo u nastavku:
1.11.2024. 23:31
U 14. epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija" Željana, Laura i Boško su u eliminacionom izazovu pripremali vegetarijanski burger i kao pripadnici crvenog tima odlično su se snašli u kuvanju!
1.11.2024. 23:11
Željana, Boško i Laura su pravili dekonturisanu kobasicu sa pireom od pasulja i uljem od mirođije! Još jednom su pokazali spremnost i brzinu u najvažnijem momentu i zato ih je ovo jelo odvelo na balkon!
1.11.2024. 22:56
Trinaestoro takmičara je imalo zadatak da pripremi samo jedno jelo - dezert i to ne bilo kakav!
31.10.2024. 22:19
Ova Markova kulinarska kreativa, omogućila mu je prolazak dalje u takmičenju "MasterChef Srbija".
25.10.2024. 22:12