
Raviole punjene musom od pečene bundeve i mladog kozjeg sira
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Okrepljujuća čorbica koja će probuditi sva vaša čula.
Foto: Prva TV Printscreen
8.11.2024.|22:21
Izvor: Prva TV
Sastojci:
Postupak:
Glavicu luka iseckati na kockice i izdinstati luk na vodi sa malo soli. Glavu šarana prepoloviti kako bi brže pustila masnoću i oprati sukrvicu kako čorba ne bi bila gorka. U lonac staviti ribu, naliti sok od paradajza, belo vino i vodu. Posoliti, dodati biber i lovorov list. Čorbu dovesti do tačke ključanja.
Kada čorba proključa dodati slatku, dimljenu i ljutu papriku. Čorba treba da ključa sat vremena i ne treba je mešati, dovoljno je protresti lonac nekoliko puta dok riba ne ispliva na površinu.
Nakon što je riba skuvana, izvaditi je i očistiti od kostiju.
Čorbu procediti, vratiti očišćenu ribu i servirati.
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Svaki zalogaj ovog jela je priča za sebe.
8.5.2025. 22:22
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
Sočna jagnjetina, pripremljena na ovaj način će vam se sigurno topiti u ustima.
9.5.2025. 22:27
MasterChef takmičar Riznić je za ovo jelo dobio posebne pohvale, pa ukoliko želite i sami da ga napravite, evo kako to možete učiniti.
9.5.2025. 22:24
Svaki zalogaj se topi u ustima.
8.5.2025. 22:23
Svaki zalogaj ovog jela je priča za sebe.
8.5.2025. 22:22
Predstavljamo vam recept za štrudlu sa makom, po recepturi sudija "MasterChef Srbija", a koju su takmičari morali da spreme pred kamerama.
2.5.2025. 22:10
Predstavljamo vam recept za poslasticu koja je Aleksandru Marinkoviću obezbedila direktan prolazak u dalje takmičenje "MasterChef Srbija".
1.5.2025. 23:03