Sastojci:

  • Pileća džigerica
  • Jaja
  • So
  • Biber
  • Cimet

Staviti sastojke u blender i dobro izblendati. Vakumirati i kuvati u vodi na oko 70 stepeni oko 25 minuta.

Disk od celera:

  • Celer
  • So
  • Biber
  • Ruzmarin
  • Puter
  • Maslinovo ulje

Iseći disk od celera, začiniti i obložiti uljem. Umotati u foliju i peći u rerni dok ne omekša.

Kada omekša napraviti braon puter i kratko sotirati na braon puteru.

Tuli od džigerice:

Džigerica

  • So
  • Biber
  • Puter
  • Brašno

Sve sastojke dobro izblendati da se dobije tekstura krema. Izliti na kalupe i peći u rerni oko 7 minuta.

Supa od celera:

  • Celer
  • Rum
  • So
  • Biber
  • Bujon
  • Maslinovo ulje

Na maslinovom ulju propeći kockice celera dok ne dobiju zlatnu boju. Naliti malo ruma i bujon. Kuvati dok celer ne omekša. Kada celer omekša dobro ispasirati. Ako je gusto dodati vodu i zagrejati.

Povezane vesti