Ukoliko ste se pitali kako bi pljeskavice mogle da vam budu još sočnije i ukusnije, tajna je u jednom jednostavnom dodatku. Sve što je potrebno jeste da prethodno zamrznete u kockicama pileći ili goveđi bujon, koji ćete iskoristiti svaki put kada pečete pljeskavice. Pljeskavice poređajte po tepsiji, a zadim blago ulubite sredini. U udubljenje stavljajte po jednu kockicu zaleđenog bujona, a potom ostavite u rerni, da se ispeku. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku:     View this post on Instagram           A post shared by Shannon Doherty (@athomewith.shannon) 
Dodajte OVAJ SASTOJAK pljeskavicama pre pečenja i biće slasnije i sočnije nego ikada! (VIDEO)
Bilo da ih pravite zbog burgera ili ćete ih jesti posebno, uz neki prilog, pljeskavice spremljene na ovaj način će vas
7.7.2024.|8:11
Izvor: prva.rs/J.G.
Podeli:
Vrati se na vest