Postoje razne teorije i teoreme o tome na koji način je najbolje kuvati jaja, kako bi njihovo ljuštenje posle bilo brzinsko. Međutim, ukoliko nemate tu sreću da vam ljuska "ode" u takoreći jednom potezu, ovaj trik će vam i te kako pomoći. Sve što je potrebno jeste da nakon kuvanja jaja, ostavite da se malo prohlade, a potom ih umotate u širi selotejp. Valjajte ih po ravnoj površini, pa ih posle samo povucite i ljuska će ostati zalepljena. Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku:     View this post on Instagram           A post shared by Tsagana/Motherhood/Momhack (@tsagana_24)Naravno, video je podelio ljude, pa tako, dok su jedni bili oduševljeni, drugi smatraju da je ovo samo gubljenje vremena:- Pa dok ja uzmem selotejp i sve to uradim, već ću i oljuštiti.- Čemu ovo?- Meni je ovo sjajno, od sada ću stalno ovako da ih ljuštim.- Sjajno!
Oljuštićete jaja nikad lakše! Sve što vam je potrebno je jedan SELOTEJP (VIDEO)
Ukoliko imate problem sa ljuštenjem kuvanih jaja, ovaj trik će vam sigurno dobro doći.
6.10.2024.|8:06
Izvor: prva.rs/J.G.
Podeli:
Vrati se na vest