Radoš nije krio koliko je ponosan zbog uspeha koji je njegova ćerka Jelena postigla ovom serijom.

- Pre svega moram da kažem da je "Azbuka našeg života" drugi ciklus serije koja se realizuje na osnovu književnog dela iz Mirjane Bobić Mojsilović, a čiji je autor serije Jelena Bajić Jočić. To moram da kažem sa jednom vrstom roditeljskog ponosa, jer Jelena je ćerka Milene Bajić i Radoša Bajića - rekao je Radoš u "Jutru", a na pitanje voditeljke da li je mogao preko veze da sredi veću ulogu, glumac je rekao:

- Moja Jelena nije htela da mi da veću ulogu - otkrio je Radoš, a onda se osvrnuo i na veliku ljubav sa svojom suprugom Milenom.

- Bez obzira koliko sam se u svojih 50 godina karijere trudio da svoju porodicu ne isturam u prvi plan, moja Milena i ja smo u srećnom braku 50 godina - otkrio je Radoš Bajić, a šta vas očekuje u drugoj sezoni serije "Azbuka našeg života", kao i kog našeg glumca je proznao srpskim Tomom Kruzom, saznajte u videu u nastavku teksta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.