Nova sezona serije uveliko je počela i publika Prve televizije može uživati u novim zapletima svakog radnog dana u 19.45, a vikendom u 20.00! Nedavno su se dobro poznatoj glumačkoj ekipi, pridružili poznati glumci Branimir Popović i Bojana Ordinačev, koji u seriji glume bračni par - Andriju i Jovanu Bošnjak.

Međutim, iznenađenjima nikad kraja!

U sinoćnoj epizodi serije, pojavila se nova, mlada glumica Teodora Jovanović, koja tumači lik Milene, rođake Mileta Kupusa. Sudeći prema onome što smo do sada imali prilike da gledamo, Milena dolazi u veliki grad i useljava se u vilu Kanačkih, i na taj način joj brat Mile Kupus pomaže u njenom najkritičnijem životnom periodu.

U prilogu u nastavku pogledajte o kojoj mladoj glumici je reč, a da li sa njenim likom stižu i nove intrige, ostaje nam da vidimo...

Reč je o mladoj 23-godišnjoj glumici, koju najbolje poznaje pozorišna publika. Teodori je angažman u najgledanijoj domaćoj seriji prvo pojavljivanje u televizijskim projektima.

Foto: Prva TV/Printscreen

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.