Čuveni kuvar Gordon Remzi, nedavno je postavio objavu na svom Instagram profilu, koja je mnoge potresla. 

Naime, on je vozeći bicikl, doživeo ozbiljniju nesreću, za koju je rekao da je jedva preživeo. 

- Hteo sam nešto da podelim sa vama. Znate koliko volim vožnju bicikla, triatlon i Ajronmen itd. Ovog vikenda sam na žalost imao jednu veoma ozbiljnu nesreću i zaista me je potreslo i srećan sam što sam ovde - rekao je Gordon, pohvalivši medicinsko osoblje, ali ističući:

- Morate da nosite kacigu. Ne zanima me koliko kratko je putovanje, ne zanima me činjenica da ove kacige koštaju dosta novca, ali su ključne. Čak i deca, na kraćim putovanjima, treba da nose kacigu. Srećan sam što stojim ovde. U bolovima sam, bila je brutalna nedelja i nekako idem kroz to - kaže kuvar, dok pokazuje svoju ogromnu ljubičastu modricu na telu. 

- Ne mogu vam dovoljno reći koliko je važno nositi kacigu - naglašava kuvar, koji je poruku ostavio i uz snimak:

- Nosite kacigu! Ove nedelje sam imao veoma tešku nesreću, dok sam vozio bicikl u Konektikatu. Dobro sam i nisam slomio nijednu kost niti sam pretrpeo veće povrede, ali sam malo u modricama i izgledam kao ljubičasti krompir. Zahvalan sam svim doktorima, medicinskim sestrama i osoblju u Lorens Memorijal bolnici u Novom Londonu, koji su se brinuli o meni i pregledali me, ali najviše sam zahvalan za moju kacigu koja mi je spasila život - napisao je Gordon, uz svoj snimak i fotografije uništene kacige.

- Ako je ovo "malo modrica", šta mu je veće?

- Drago mi je da si dobro. Hvala Bogu na kacigi.

- Moj brat je izgubio život, jer nije nosio kacigu. Veoma važna poruka. 

- Nošenje kacige bi trebalo da bude zakonska obaveza - bili su samo neki od komentara uz snimak.

Pogledajte kako je to izgledalo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram)

Povezane vesti