Najstarija aktivna pobednica šoua na samom početku priredila je spektakl pesmom "Oči čornije" koja je Žiki Jakšiću omiljena u njenom izvođenju.

Devedesetšestogodišnja pevačica prenela je neverovatnu energiju na publiku koja se i dalje oduševljava svakom njenom pojavom, a nakon gromoglasnog aplauza Jakšić nije odoleo da porazgovara sa njom.

- Premorena sam, ali sam ovu pesmu za tebe od srca otpevala, poslednjim svojim dahom - rekla je Dobrila, dok se Žika odmah nadovezao.

- Momaka uvek ima, ali je prezime samo jedno - našalila se ona.

Žika Jakšić se zatim kratko osvrnuo na Dobrilin život i još jednom istakao da je ona primer kako se uvek sa voljom i energijom može postići sve.

- Pre šest godina, Dobrila je imala 90 godina, prijavila se za emisiju "Nikad nije kasno" i bila jedan od pobednika. Dakle, naša Dobrila je napunila sada 96 godina i slobodno, devojački gazi 97. godinu. I tada sam rekao da se moje srce zaljubilo u Dobrilu, u njenu dušu, neizmernu energiju. Mi smo svih ovih godina komunicirali, nismo se baš mnogo muvali, jer je ta ljubav bila na prvi pogled. Ona je jedan primer šta je u stvari duh i kako čovek može da ima večnu mladost. To je naša Dorbila koja sada sprema i novu pesmu - kazao je Žika.