Reper Stefan Đurić Rasta, iako vredno radi i uskoro nastupa na jednom muzičkom festivalu i dalje javnost posebno intrigira zbog odnosa sa bivšom suprugom, Anom Nikolić.

Ana je već izvesno vreme u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a Rasta je pred kamerama Exkluziva otkrio šta misli o njemu:

- Sviramo gitaru stalno zajedno. Ja čoveka cenim kao autora, ali nismo još uvek sarađivali, niti bilo šta, tako da ne bih da pričam bilo šta o nekome koga ne znam, pogotovo ne loše - istakao je Rasta, pa se između ostalog osvrnuo i na svoje zdravstveno stanje i nedavnu operaciju:

- Meni je ta operacija bila limunada. Imao sam taj problem koji mi se iznenada desio. Otišao sam na pregled, rečeno mi je da odmah moram da ostanem na operaciji. Svakako sam tražio drugo mišljenje. To drugo mišljenje je potvrdilo to prvo mišljenje i ja sam bukvalno odmah sutradan otišao, bio operisan. Sve je prošlo hvala bogu kako treba i ne gledam ja na te stvari toliko teško. Ja sam tu noć odmah ustao iz kreveta, počeo da radim nakon mesec dana, tako da nemam tih tegoba. Mnogo gore bolesti postoje od toga što sam se ja ukočio i operisao diskus herniju.

Šta je još Rasta otkrio, poslušajte u snimku: