Pored novih zapleta i ljubavnih intriga u letnjoj sezoni serije, atmosferu na setu “osvežila” je i nova ekipa glumaca. Pored Branka Babovića, Biljane Nikolić, Nataše Stanišić, Aleksandra Lazića, Ivone Kustudić, Lazara Maksića i Sanje Jovićević, seriji se aktivno priključila i glumica Maja Kolundžija Zoroe koja tumači lik Mirjane, Gvozdenove supruge.

Mirjana je u seriji “Igra sudbine” glumila i u prethodnim sezonama, ali tada smo je poznavali kao ginekološkinju, koja se prvi put pojavila kada je svojevremeno pomagala Nadi Galić da ostane u drugom stanju.

Glumica se u seriju vratila i sada upoznajemo njenu prošlost i privatan život. Mirjana je u mladosti upoznala Gvozdena, u kog se fatalno zaljubila i sa njim dobila ćerku Miu. Međutim, njihovoj ljubavi se od prvog dana protivio Mirjanin otac Tomislav Horvat, kog tumači glumac Miodrag Miki Krstović.

Verni gledaoci serije trenutno mogu da prate nastavak ljubavne priče Mirjane i Gvozdena, koji su se sreli posle više od 20 godina. Njihova ćerka Mia "navija" da oni jednog dana opet budu porodica.

Foto: Prva TV Printcreen

Međutim, ni privatan život glumice Maje Kolundžije Zoroe nije bio lak. Rođena je u Republici Hrvatskoj, koju je 1995. godine morala prinudno na napusti i preseli se sa porodicom u Srbiju, o čemu je glumica svojevremeno pričala za medije.

Glumica je studirala glumu na Akademiji dramskih umetnosti u Prištini, i ostvarila je veliki broj filmskih, pozorišnih i televizijskih uloga.

Igrala je u filmovima "Dara iz Jasenovca", "Srpska priča", "Gde je moj dom", ali i u najpopularnijim serijama "Lud, zbunjen, normalan", "Urgentni centar" i drugim…