Glumica Aleksandra Belošević, koja u seriji tumači lik Irme, već nekoliko dana snima letnje epizode u poznatom španskom gradu, pod rediteljskom palicom Tamare Belošević, a društvo joj na setu prave njena deca iz serije, mlade zvezde Mia i Strahinja Mitić.

"Prava je uživancija, s obzirom na to da smo imali dobru pripremu pre samog dolaska. Ovde sve prolazi veoma lako. Oduševljeni smo gostoprimstvom i predusretljivošću stanovnika Valensije", deli glumica utiske sa snimanja i ističe da su pojedine scene, koje će publika tek imati prilike da gleda, snimane blizu Grada nauke i umetnosti.

"Mislim da će gledaoci biti prilično iznenađeni fotografijom koju donosimo iz Valensije. Zaista svaki ugao ovog grada se slika fantastično", opisuje Aleksandra.

"Irma je sa decom imala pomalo turbulentne scene, s obzirom na to da je sin Kole u pubertetu, pa svim snagama pokušava da kontroliše njegovo buntovništvo. A da li se pojavila i nova ljubav u Španiji između Irme i novog poznanika sledi da vidimo u novim epizodama “Igre sudbine – Letnje intrige”, najavljuje Aleksandra Belošević.

Foto: Marko Arsić

Nove epizode verna publika ima prilike da gleda svakog dana u dobro poznatom terminu – u 20.00 na Prvoj televiziji!

"Ova serija i dalje obara sve rekorde gledanosti. Zahvaljujući fanovima Igre sudbine koji su tražili da se emitovanje nastavi i preko leta, uz podršku Prve televizije, Igra subine će se emitovati do kraja avgusta  pod nazivom Letnje intrige", govori producent serije Nikola Burovac i dodaje:

"Letnje intrige su lepršave, pozitivne, nasmejane, a opet kako i sam naslov kaže neće nedostajati intrige, neočekivanih zapleta i obrta. Od septembra vraćamo se "Igri sudbine", sa značajnim pojačanjem, za sada mogu samo da kažem da će nam u seriji gostovati velike evropske filmske zvezde".

Sve epizode koje ste propustili možete pogledati na našem sajtu NA OVOM LINKU!