Milica Pavlović otkrila na čemu je najzahvalnija, na šta je najponosnija, ali i šta joj smeta! "To je bila negde dedina i babina želja..."
Pevačica otkrila kako je dočekuju komšije i meštani u Donjem Bunibrodu i mnogi će biti iznenađeni!
6.7.2024.|9:14
Izvor: Prva TV/M.K.
Podeli:
Kako bolje da provedete vrelu letnju noć u Beogradu, nego na nastupu Milice Pavlović, a pre nego što je izašla na binu, sa pevačicom smo popričali o raznim temema.
Najviše pažnje privukla nam je priča o njenom rodnom mestu, Donjem Bunibrodu, o kom govori često, a sada nam je otkrila i zašto!
- Nema cenu kad ja uberem svoju šljivu, svoju jabuku, svoju kajsiju, kad pojedem, sednem, popijem kafu na miru, kada prođu moji meštani. Evo, komšinica mi je napravila pitu zeljanicu, kod nas se tako kaže. Zajedno smo pojele, popile kaficu kod mene u dvorištu. Nekako, jug Srbije nije izgubio tu neku suštinu, da kažem, našeg naroda, kaže pevačica i dodaje:
- Zaista, najzahvalnija sam, eto, ako mogu da kažem, univerzumu, Bogu, što se tako namestilo da odrastam na selu, jer to nema cenu, verujte.
Kako već godinama živi u Beogradu, pitali smo je i na šta je najviše ponosna, a šta joj smeta?
- Uzela sam stan u izgradnji, lagano sam ga otplaćivala. Nisam žurila ni sa useljenjem, ni sa kupovinom nameštaja. Sve je nekako dolazilo onako po gradaciji, kako treba. I bila sam najsrećnija na svetu kada sam uzela ključ u svoje ruke, jer to je bila negde dedina i babina želja da dožive da njihova unuka ima krov nad glavom, objašnjava Milica.
Željana se odlučila za karađorđevu šniclu, ali njen recept nije bio jasan sudijama. Pogotovo Branku koji ju je odmah pitao otkad se karađorđeva šnicla pravi sa sušenim mesom.
Poverenje je osnov svake ljubavne veze. Ako ono nedostaje ne može da bude ni stabilnog odnosa između dvoje ljudi. Klasičan primer nepoverenja je listanje poruka na telefonu ili email-ova voljene osobe.
Ukoliko ste upoznali muškarca čiji karakter ne možete da otkrijete u potpunosti, ne znate mnogo o njemu, a on vrlo retko govori o sebi i svom životu, proverite da li se nalazi našoj listi.
Šta kaže najdetaljnija astro prognoza za narednu sedmicu - ko će reći sve ono što je do sada prećutkivao, ko treba da se čuva u saobraćaju, a kome se smeši novi ljubavni početak!
Budući da takmičari u eliminacionom kuvanju u šestoj epizodi nisu imali mogućnost da namirnice termički obrađuju, Milica je bila vrlo hrabra! Pravila je tiramisu, ali sa kafom koja nije skuvana, a nije imala kako ni da obradi slatku pavlaku...
Željana je u šestoj epizodi druge sezone "MasterChefa Srbija" u eliminacionom izazovu pravila rolovan svinjski file, a poslužila ga je sa dinstanim pečurkama i sosom od kupine.