Glumica Tamara Dragičević porodila se danas i na svet donela još jednog sina. 

Sa glumcem Petrom Benčinom, Tamara već ima ćerku i sina.

Post objavljen na Instagram profilima glumačkog para, među prvima je komentarisao ponosni ujak, takođe glumac, Miodrag Miša Dragičević, ali i njihove kolege Sloboda Mićalović, Jelena Gavrilović, Aleksandar Radojičić, Bojana Stefanović i mnogi drugi…

- Jutros negde oko pola 4 posle izlaska u grad svratili smo do "Dragiše Mišovića" TI SI NEVEROVATNA, napisao je Petar uz brojne emotikone, dok su se čestitke  nizale.

Petrovu i Tamarinu Instagram objavu, pogledajte OVDE!

Benčina je pre samo mesec dana otkrio pred kamerama “Exkluziva” da njegova supruga i u osmom mesecu trudnoće igra predstave.

- Na jedan način smo oboje zauzeti poslom. Ona je igrala juče predstavu, iako je osmi mesec, tako da, toliko je sve u nekoj spontanoj kolotečini, koja nama prija, tako da nema neke specijalne pripreme.

Na pitanje kako bi glumac reagovao da neko od njegove dece krene njihovim stopama, Petar je tom prilikom odgovorio:

- To je stvarno individualna odluka. Mislim da niko nema neko posebno pravo nikog da van mere u nešto afirmiše, niti da mu sprečava da se time bavi. To je neki unutarnji poziv uglavnom, koji i da hoćeš, ne možeš da sprečiš, a opet s druge strane, ako to nije to, možeš da uradiš šta hoćeš, to se neće desiti. 

Povezane vesti