Pevačica se pohvalila novim pesmama, ali takođe istakla da je ponosna što se njene stare pesme i dalje slušaju kao i prvog dana.

Ana Kokić je pre dve godine snimila duet sa mlađom koleginicom Mahrinom, koja je tek na početku svoje karijere. Reč je o pesmi "Lololo", a malo ko zna kako je tekao njihov dogovor o snimanju spota za pesmu koja je vrlo brzo postao hit.

Mahrina je bila iskrena i priznala:

"Ana je pristala da uradi duet sa mnom, ali ja nisam imala para za visokobudžetni spot. Ana je rekla: “Ok, hajde ja ću da platim ceo spot, a ti kad budeš skupila deo koji treba da daš ti ćeš meni to vratiti. Kada sam je zvala posle tri meseca i rekla joj da sam skupila novac i da mi da da račun, ona je rekla: “Ovu priču smo završile, ti ćeš taj novac da uložiš u svoj novi projekat”.

Ana je sada prokomentarisala, pomalo stidljivo, priču koja je dospela u javnost:

"Ne znam zašto je to ispričala, to je bilo nešto naše. Nije moje da pričam o takvim stvarima, ona je verovatno imala razlog zašto je to ispričala. Ja moram da kažem da sam ja isto to doživela od svojih kolega na početku, od “Blizanaca” Peđe i Nenada, i našeg kolege Pere Nešića koji nažalost nije više sa nama. Tako da mislim da je to taj lanac koji tako treba da ide. Rekla sam Marini: ti sutra isto to uradi nekome i to je to".

Povezane vesti