Glumica Fej Ripli srećna je što će joj sindrom praznog gnezda (razdoblje u životu roditelja u kojem dete napušta roditeljski dom) napokon stvarati manju bol jer će tu prazninu ispuniti njena nova uloga bake.

Ipak, ono što je mnogo šokiralo je priznanje glumica da će svoje buduće unuke dojiti. Inače, Fej ima ćerku Parker i sina Sonija sa suprugom, glumcem i rediteljem, Danijelom Lapejnom, s kojim je u braku više od 23 godine.

"Ovo je najizazovniji trenutak u mom životu, da vidim kako moja deca rastu. Ali onda tu prazninu možete popuniti ulogom bake i deke. Drago mi je što to radim, ali ja ću ih i dojiti. Moram priznati da jako volim bebe, pa verujem da ću preuzeti i ulogu dojilje", kazala je glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fay Ripley (@fayripley)

Fej je ranije ove godine priznala da je ‘helikopter roditelj‘ - neko ko se previše zaštitnički ili preterano zanima za živote svoje dece - te je otkrila plan da će Sonija zadržati što duže u roditeljskom domu, tako što će ga "namamiti" na njeno kuvanje. Takođe je priznala i da je razočarana ćerkinom željom da postane glumica jer kao jedna od žena u industriji, zna kroz što žene prolaze i navodi da to nije toliko lepo koliko se čini.

Zahvalna je glumica i na vremenu povedenom s decom tokom karantina. "Mogla sam da kuvam za njih... Bili su prisiljeni na vezu sa mnom koju bi već davno odbacili", rekla je Ripli, koja je glumila u serijama ‘Cold Feet‘, ‘Reggie Perrin‘, ‘Monday Monday‘, ‘Suspects‘ i drugima.

Povezane vesti