Pored honorara, biće joj plaćeni i svi putni troškovi, dodao je izvor, napominjući da se pevačica "oseća dobro", uprkos tome što godinama pati od sindroma ukočene osobe, retkog autoimunog poremećaja.

U svom dokumentarcu "Ja sam: Selin Dion" obećala je da će se vratiti na scenu.

"Odabrala sam da radim svim svojim telom i dušom, od glave do pete, sa medicinskim timom. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da vidim Ajfelov toranj opet!", rekla je pevačica u aprilu za francuski Vog.

NBC njuz je objavio da su dve najpopularnije svetske pevačice, Selin Dion i Lejdi Gaga, stigle u Pariz, ali da zvaničnici nisu saopštili da li će nastupiti na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara.

Francuski list Parisien je preneo da je Dion, Kanađanka francuskog porekla, doputovala u Pariz u utorak ujutro i da će na Olimpijskim igrama izvesti Himnu ljubavi ("L'Himne a l'amour") Edit Pjaf.

Na društvenim mrežama objavljen je snimak Lejdi Gage kako maše obožavaocima ispred svog automobila u Parizu u ponedeljak.

Francuska ministarka sporta Ameli Udea-Kastera nije htela ni da potvrdi ni da demantuje da li će Dion nastupiti u Parizu, ali je rekla da će na svečanom otvaranju u petak biti "izuzetan sastav umetnika", uključujući plesače, muzičare i glumce.

Povezane vesti