Dženifer je video sa slavlja objavila na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 250 miliona ljudi. Pevačica je tom prilikom, osim što je pokazala deo luksuza u kom je uživala sa gostima, iskazala zahvalnost svima koji su joj čestitali rođendan.

U jednom trenutku na snimku, koji je u rekordnom roku obišao svet, može se videti kako Dženifer Lopez peva, a video se završava duvanjem svećica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ubrzo nakon toga, Dženifer se ponovo oglasila na pomenutoj društvenoj mreži, ali ovog puta kako bi se zahvalila fanovima.

- Gledala sam sve vaše rođendanske želje, prelepe video snimke i postove cele sinoć i jutros iz celog sveta. Smejala sam se, prolila suze, a kada sam videla bilbord na Tajms skveru, bila sam potpuno oduševljena. Zaista imam najbolje, najneverovatnije fanove na svetu. Nikada neću moći da opišem koliko sam dirnuta ili koliko se osećam neverovatno blagosloveno što ste svi vi deo mog života. Hvala vam puno -  napisala je pevačica, pa dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Teško je poverovati da smo sve ovo vreme proveli zajedno. Smešno je dok sedim ovde i razmišljam o najneobičnijem putovanju, i dalje se osećam kao ista devojka koja počinje tako puna energije i hrabrosti, tako spremna da preuzme ceo svet spolja, a opet tako nežna, krhka i ponekad uplašena, ali uvek puna ljubavi iznutra. Imam toliko ljubavi za vas. Želim da znate da ste mi vi najveći poklon. Pored moje porodice i prijatelja, uvek ste bili uz mene u dobrim i teškim vremenima. Uvek mogu da računam na vas. I želim da znate da uvek možete da računate na mene. Hvala vam na brizi, razumevanju, odanosti i što je najvažnije ljubavi. Hvala, hvala, hvala… - napisala je Dženifer Lopez.

Povezane vesti