Naime, njima se pridružila glumica Tijana Upčev, koja tumači ulogu Une Zvrk, a koju smo i ranije imali priliku da gledamo u najgledanijoj domaćoj seriji.

Zvrk je bila velika Lukina ljubav, međutim, kada se Una iznenada pojavila tada na vratima vile Kanački, Luka je dao sve od sebe da joj pomogne da joj se vrati pamćenje. U tom periodu Zvrk je donela odluku da se udalji od svih, spakuje kofere i ode kod majke u Sloveniju.

Međutim, Zvrka je sada uzdrmala vest koju je videla na portalima, a reč je o demoliranju lokala u Italiji u kojem su Laura i Luka bili glavni akteri. Nije joj bilo svejedno kada je ugledala novu ženu u Lukinom društvu, pa je pozvala Kaju kako bi saznala sve o njoj...

Ipak, uskoro bi moglo doći do susreta Zvrka i Luke, s obzirom da je i ona trenutno u Italiji, jer radi na jednom projektu.

U videu u nastavku teksta pogledajte kako je izgledala "scena povratka" lepe glumice, a nikako nemojte propustiti novu epizodu serije koja je na programu TV Prva danas u 20.10, jer vas očekuju mnoga zanimljiva dešavanja!

Povezane vesti