Iako je domaća javnost bila zaintresovana za to kako živi Cecina ćerka, od njenih malih nogu, neki detalje iz života pevačice ostali su u zapećku, pa tako malo ko zna šta je Anastasija završila od škole, iako ona to nikad nije krila.

Naime, Anastasija je išla u britansku školu u Beogradu, da bi 2011. godine otpočela školovanje na Kipru. Po završetku srednje škole upisala je Poslovnu školu u Beogradu.

- Ponekad me neko iskritikuje što na društvenim mrežama ne objavljujem fotografije sa fakulteta nego samo odevne kombinacije ili snimke iz noćnih provoda. To je zato što kada sam na fakultetu fokusirana sam na predavanja, a ne na telefon - izjavila je jednom prilikom Anastasija koja je već neko vreme živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Sevilji.

Da podsetimo, fudbaler Nemanja Gudelj dobio je izdašnu ponudu i ozbiljnu temu za razmišljanje kada je njegova karijera u pitanju.

Naime, suprug Anastasije Ražnatović dobio je poziv da se preseli u tabor Al Šababa. Mnogi su se zapitali da li će Gudelj prihvatiti ovu ponudu i sa Anastasijom se preseliti u Saudijsku Arabiju.

Gudelj se jednom dobro naplatio na istoku, još 2017. godine, kada je iznenadio Evropu napuštanjem Ajaks zbog poziva Tijenđin Tede.

U Kini je navodno dobio ček na 5.200.000 evra godišnje, uz ugovor na tri godine, a kako se dalje navodi, na vreme je to uradio, pošto Kinezi više ne plaćaju i ne dovode kao nekada.

Kako je nedavno prikazano, na "Capology" sajtu tačna zarada koju Cecin zet dobija i to na nedeljnom nivou je 78.846 evra, piše "Blic.rs".

Povezane vesti