Poznate ličnosti često imaju problem sa ljudima koji su opsednuti njima preko svake granice. Zato je Kim Kardašijan podnela zahtev za zabranu prilaska protiv čoveka po imenu Melvin Džefri Koneli, sa kojim je problem imala i glumica Ema Roberts.

Upravo je Ema, koja inače igra sa Kim u poslednjoj sezoni serije "Američka horor priča", obavestila Kardašijanovu o ovom čoveku i upozorila je da on želi doći do njen i njene dece.

Koneli je, kako se navodi, ranije uhodio glumicu Emu Roberts, pa je tako znao i gde ona živi. Ono što je potom uradio je šokiralo sve.

Naime, on je upao u Eminu kuću, rekavši njenoj rođaki da mu je glumica dala dozvolu da bude tu. Potom je pozvao Emu na mobilni sa njenog kućnog telefona. Kako se nije javila odmah, kada je videla propušten poziv, pozvala je i čula njega sa druge strane. 

Glumica je, naravno, odmah prekinula vezu i pozvala policiju, a Koneli je pobegao.

Dan kasnije, Koneli je posetio kuću Kris Džener, majke Kim Kardašijan, a ljudima iz obezbeđenja rekao je da treba da ima sastanak sa rijaliti zvezdom i da je mislio da je to njena kuća.

Uz to je tvrdio da je dugogodišnji menadžer Kim, kao i da je NBA košarkaš. 

Koneli je pokušao da dođe i do kuće Kim Kardašijan u Malibuu, koju je nedavno kupila, a koju su ljudi mogli da vide u njenom porodičnom rijalitiju. 

Međutim, ona u toj kući ne živi, a nije poznato ni gde se tačno nalazi, pa je to veoma zabrinulo Kim, jer joj nije jasno kako je došao do nje. 

Kim još uvek čeka da njen zahtev za zabranu prilaska bude odobren. S druge strane, Emi je taj zahtev još ranije odobren, pa pomenuti muškarac ima zabranu prilaska od 5 godina, kako njoj, tako i njenom sinu. 

Povezane vesti