Naša publika ju je upoznala kroz uloge u serijama "Jedne letnje noći", "Pet", "Besa", "Državni službenik", a 2019. godine debitovala je glavnom ženskom ulogom u srpsko-ruskom filmu "Balkanska međa" i tako osvojila Istočnu Evropu.

Gostujući u emisiji "Uz kafu sa..." je sa domaćicom i koleginicom Sekom Sablić pričala o manje prijatnim situacijama u njihovom poslu.

"Meni se čini da sam mnogo rano počela da radim. Prva serija sa 18 godina i čini mi se da sam imala mnogo prilika da tada snimam i to u periodu kada mi ništa nije bilo jasno. Ja se ne sećam danas šta sam tada mislila. Stvari su mi se događale prevrše brzo. Sada kako sazrevam, i život se doszta usložnjava, menjam se i ja, ali dobila sam i vreme. Bilo mi je čudno što imam tako mnogo vremena, jer ja volim da radim, pasam se pitala šta ću sada da radim. Pa su me ljudi pitali ’Šta sad snimaš’, ja kažem ’Ne snimam ništa’, pa njima čudno ’Pa kako ništa’, „Pa lepo tako’“, iskreno je priznala Milena a sa njom se usaglasila i Seka Sablić dodavši: „Što je na to tako teško odgovoriti".

Ceo razgovor možete pogledati NA OVOM LINKU!

Povezane vesti