U dosad javnosti nepoznatom videu, pa u moru sličnih kojima je počastio fanove na "100gigs.org", tokom razgovora s majkom Sandrom Sandi Grejem objasnio je kako je hit iz 2016. godine pod nazivom "Too good", inspirisan upravo sportskom zvezdom.

- Posle nekoliko džointa... Ali, ovo je više o meni, nego o Sereni - kazao je akonto numere koju je snimio zajedno sa Rijanom, pa je uvrstio na svoj "Views" album.

- Kad pišem pesme o ženama, u isto vreme ih pišem i za njih. Tačno znam šta treba. Ako ću da pričam o njima, najmanje što mogu da učinim je da im i napravim pesmu koja će im se dopasti. Serenu dobro poznajem, znam da će ovo čuti jasno i glasno, ali i da me neće mrzeti zbog toga - dodao je on, bruje tamošnji mediji.

Kada ga je majka pitala da li se Serena viđa sa nekim drugim, brzo je odgovorio odrično.

Podsetimo, Vilijamsova je počela da izlazi sa sadašnjim suprugom Aleksisom Ohanijanom malo pošto su ona i Drejk viđeni kako se ljube u avgustu 2015. godine. U to vreme, oni su strogo negirali romansu, a šuškalo se da su prethodno izvesno vreme proveli u ljubavi.

- Serena je kratko bila sa Drejkom oko 2011. godine i kad su se rastali oni su ostali u okej odnosima - tvrdio je onda izvor, prenosi "Page Six".

Serena se, podsetimo, udala za Aleksisa u novembru 2017, a uoči svadbe dobili su i ćerku. Druga naslednica rođena je u avgustu prošle godine. Drejk se, sa druge strane, još nije oženio, a ima jednog sina.

Povezane vesti