Režirao je brojne predstave i televizijske serije, među kojima su najpoznatije "Kalkanski krugovi", "Budva na pjenu od mora", "Biser Bojane", "Mješoviti brak", "Ožalošćena porodica", a već više od godinu dana aktivno radi i na najpopularnijoj domaćoj sapunici "Igra sudbine", koju svakog dana možete gledati na Prvoj televiziji s početko u 20.00!

Nikada se nije oprobao u glumi, upisao je Pravni fakultet, ali je na kraju završio na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u odseku pozorišna režija.

Pored svih dostugnuća, u javnosti je poznat i kao godinu dana stariji brat glumca Mime Karadžića, sa kojim je inače mnogo sarađivao.

Gostujući u emisiji "Uz kafu sa..." koju vodi njegova koleginica Seka Sablić, prisetio se svojih početaka sa Cetinja, pričao o odnosu sa bratom i mlađim kolegom Andrijom Milođševićem, kao i otkud saradnja na poznatoj sapunici "Igra sudbine".

"Na seriji sam više od godinu dana. Imaju odlične scenariste, pa sam odlučio da se priključim kao reditelj. Dramaturški vrhunski to rade. Zabavljam se i divno mi je. Znam da pomognem glumcima na snimanju, i oni vole što sam tu. Ali znam da uvedem i disciplinu", rekao je Milan u emisiji "Uz kafu sa...", a ceo razgovor može poslušati NA OVOM LINKU.

Povezane vesti