Nakon uspešne prve sezone "MasterChef Srbija" u kojoj je pobedu odnela Tanja Simić, gledaoci TV Prva uskoro će imati priliku da uživaju u novoj sezoni omiljenog kulinarskog takmičenja.

Profesionalni kuvari Branko Kisić, Nenad Atanasković i Filip Ćirić ocenjivaće jela takmičara, a sada najavljuju još bolju sezonu.

- Do sad smo se već dosta dobro upoznali, ali još mnogo toga niste videli. Okrećemo novi list, biće bolja sezona! - rekao je Filip.

- U drugoj sezoni ćemo definitivno rasplakati većinu takmičara. Okej, šalim se. Tražićemo da pokažu svoj maksimum. Očekujte neočekivano. Jedva čekam da vidim ko će uspeti da izdži do kraja. Vidimo se na jesen na Prvoj - poručio je Nenad, dok je Branko istakao da će u ovoj sezoni biti još stroži.

- Puno sam razmišljao i rešio sam da budem blaži, kurtoazniji, prijatniji i da zapravo svoje mišljenje i životne stavove, pogotovo u kontekstu kuvanja, stavim u treći plan. Šalim se. I dalje idemo kao u prethodnoj sezoni, ovog puta još strože i još jače. Vidimo se u drugoj sezoni MasterChefa na Prvoj - poručio je Kisić.

Povezane vesti