Malo ko zna da je ćerka Anđeline Džoli svoju prvu glumačku ulogu ostvarila u filmu "Grdana". U bajkovitoj Diznijevoj adaptaciji Vivijen Džoli Pit tumačila je lik male princeze Aurore.

Za ulogu male Aurore u filmu "Grdana" Vivijen Džoli Pit plaćena je 3.000 dolara po samo jednoj nedelji snimanja, što ju je uvrstilo među najplaćenije dete u Holivudu.

Njena majka Anđelina Džoli rekla je za "Entertejnment vikli" da je Viv, kako je zove, ulogu dobila jer se jedina nije plašila Grdaninog kostima, a ne zato što je ćerka slavnih roditelja.

Foto: Profimedia

"Imali smo dosta dece na snimanju, i deca od tri-četiri godine nisu htela ni da mi priđu. Bila su prestravljena", rekla je Anđelina, koja je svojevremeno ispričala da je htela da obraduje male statiste i goste studija tokom snimanja, a da su deca vrišteći bežala kada bi videla njene rogove, kandže i jeziva sočiva.

"Trebalo nam je dete koje se neće prestraviti kad me vidi, koje izgleda kao da mu se sviđam i ne beži od mene. Viv je bila jedino takvo dete, tako da je odluka pala na nju", kroz smeh je ispričala glumica.

NA OVOM LINKU pogledajte zajednički kadar majke i ćerke, kao i kako je Vivijen izgledala kao princeza Aurora.

Ovo nije prvi put da se neko dete para Džoli-Pit pojavi na velikom platnu. Šajlo Džoli videli smo u tatinom filmu "Neobični slučaj Bendžamina Batona".

Povezane vesti