Oni koji veruju u večnu ljubav su se razočarali, dok se oni bolje upućeni u ljubavne biografije glavnih aktera drame nisu previše iznenadili.

Stavljena je tačka na višemesečne spekulacije, a i na njihov brak. Dženifer Lopez i Ben Aflek ipak su rešili da se razvodu.

I dok Ben Aflek sa još uvek zakonitom suprugom više ne živi, niti je poznato u kakvim su uopšte odnosima, sa zakonitom bivšom se glumac svih ovih godina sjajno slaže.

To je indirektno otkrila i Dženifer Garner kada je pre nekoliko dana napustila njegovu iznajmljenu kuću sa širokim osmehom na licu.

Njih dvoje su u braku proveli 13 godina, imaju troje dece, i uprkos rastanku, ostali su veoma bliski prijatelji.

Iako je Dženifer Garner sa bivšim mužem prolazila kroz sve njegove krize i padove, iako se trude da svaki dečji rođendan i praznik provedu porodično, svi na okupu, glumica preko nekih njegovih ispada nije mogla da pređe dok su živeli pod istim krovom. Možda i Džej Lo ima isti problem.

Ben Aflek i Dženifer Garner sreli su se 2000. na snimanju blokbastera „Perl Harbor“, a delili su ekran i u „Derdevilu“. Kada se pročulo da su zajedno postali su zlatni holivudski par. Delovali su srećno, čak se i Aflek, koji obično ima "smoreni" izraz lica, u njenom društvu stalno smejao.

Kada su 2015. objavili da se rastaju, bio je to veliki šok za svet šou-biznisa. Dženifer je u jednom intervjuu priznala da je Ben ljubav njenog života, ali i da su mesecima bili razdvojeni pre nego što je istina o krahu braka dospela u javnost.

Afera dadilja

Kako to često biva, prste je umešala treća osoba. U ovom slučaju, dadilja. Kristin Uzunijan brinula je o njihovoj deci Vajolet, Serafini i Semjuelu, a očigledno je brinula i o Benu. Viđali su se po hotelima, a ona je, navodno, drugaricama pokazivala intimne zajedničke fotografije. Međutim, Aflekova bivša supruga istakla je da je za aferu saznala iz medija.

Foto: Ptofimedia

Ipak, “afera dadilja” do danas se vezuje za kraj braka Dženifer Garner i Bena Afleka, mada nije zanemarljiv ni broj onh koji tvrde da je sve zapravo upropastila njegova sklonost alkoholu. Posle razvoda je zajedno sa bivšom suprugom išao na rehabilitaciju i mnogima je bilo čudno što toliko brine o njemu. Verovatno ima istine u tome da je bolje imati dobro prijateljstvo nego loš brak.

“Bili smo razdvojeni mesecima pre nego što sam čula za dadilju. Ona nije imala nikakve veze sa našom odlukom da se razvedemo. Nije bila deo priče”, rekla je za Vanity Fair.

Povezane vesti