U srceparajućoj izjavi, Maraja Keri je objavila da su njena mama Patriša i sestra Alison preminule prethodnog vikenda u istom danu. Ona je rekla za "People":

"Srce mi je slomljeno jer sam izgubila majku prošlog vikenda. Nažalost, u tragičnom preokretu, moja sestra je istog dana izgubila život", rekla je pevačica, pa dodala:

"Osećam se blagosloveno što sam uspela da provedem poslednju nedelju sa svojom mamom pre nego što je umrla. Cenim svačiju ljubav i podršku, kao i poštovanje prema mojoj privatnosti tokom ovog teškog vremena", rekla je Maraja.

Detalji nisu navedeni, pa se zasad samo spekuliše šta se desilo sa njenom majkom i sestrom.

Nažalost, na listi onih koji jedva sklapaju kraj sa krajem, iako im najbliži članovi porodice zarađuju milione, našla se i Alison Keri, sestra pevačice Maraje Keri. Ona je pre smrti objavila video na mrežama u kojem govori o svojoj teškoj životnoj situaciji, a njen izgled i reči mnoge su potresle.

"Ja sam Alison Keri, nažalost živim bez zuba. Nisam uspela da ih zamenim. Volela bih da mogu da ih zamenim, ali jednostavno nemam para i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zuba. To je sve što stvarno imam da kažem", tada je poručila sestra Maraje Keri.

Povezane vesti