Advokat popularne reperke Niki Minaž, izjavio je za strane medije da ju je fan tužio za klevetu i uvrede. 

- Sada pokušava da je finansijski uzdrma očigledno lažnim optužbama i pravno neozbiljnim tvrdnjama. Zažaliće što je krenuo ovim neuglednim putem kada bude primoran da joj plati pravne troškove kako to zahteva kalifornijski zakon - izjavio je advokat. 

Niki Minaž ima besnog fana na svojim leđima, a naslovi u stranim medijima glase da jedan od njenih strastvenih obožavalaca, tvrdi da ga je pevačica javno ponizila nazivajući ga mentalno nestabilnom uhodom i sada je zbog tih navoda i tuži. 

Niki je imenovana kao optužena u tužbi koju je fan podneo Višem sudu u Los Anđelesu, a u optužbama imenuje reperku nasilnicom.

Prema dokumentima do kojih je došao TMZ, fan sebe naziva jednim od njenih najvatrenijih fanova u poslednjih 15 godina i tvrdi da je pomogao njenoj karijeri promovišući njen album iz 2023. godine.

On kaže da su se stvari pogoršale 2017. godine, kada je, prema tužbi, Niki prošla kroz fazu hejtera, što ju je navelo da optuži fanove, poput njega, da su "plaćene krtice koje su tu kako bi sabotirale njenu karijeru".

Fan tvrdi da ga je Niki javno ismevala, pozivajući ga jednom prilikom u svoj hotel da ga snimi i osramoti pred 100.000 pratioca na Instagramu.

 
 

Povezane vesti