Glumica je već neko vreme na meti kritika, zbog filma "Sa nama se završava" (It Ends with Us), čiji je ona producent a takođe nosi i glavnu žensku ulogu.

Blejk je nedavno proslavila 37. rođendan i povodom toga je Robin objavila fotku sa sestrom.

"To je moja kraljica! Volim ovu devojku, svoju sestru, svoju najbolju prijateljicu, svoju malu prijateljicu za nošenje na leđima. Ti si jedna od najboljih osoba koje poznajem. Srećan rođendan, seko", napisala je u opisu objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robyn Lively (@robynlively)

U jednom od komentara ispod objave piše:

"Blejk je divna osoba. Nadam se da zna da je mnoštvo ljudi koji je vole mnogo veće od negativnih glasova. Srećan rođendan, Blejk."

Robin je odgovorila na taj komentar: "Hvala ti na ovome."

Osim nagađanja o svađi sa rediteljem i glavnim glumcem Baldonijem, Blejk je optužena za nekoliko "zlobnih komentara" tokom intervjua.

Blejk je u intervjuima, koje je davala za medije tokom promocije filma, govorila o "ženskim" temama ističiću proizvode za negu kose koje ona koristi, dok je najmanje govorila o samoj srži filma, a to je partnersko nasilje. Zbog toga je poslednjih dana na meti kritika.

Takođe, umesto da sva pažnja bude usmerena na film, poslednjih dana se priča o navodnoj tenziji i nesuglasicama između glavnih glumaca. 

Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su da se širire nakon što su mnogi primetili da nisu zajedno promovisali film.

Tu je počelo klupko da se odmotava, da bi se naknadno saznali brojni detalji vezani za glumicu, te je tako sada javnost podeljena.

Povezane vesti