Tori Speling i Brajan Ostin Grin ispričali su tokom jedne emisije zašto su na čak 18 godina bili prekinuli svaki kontakt. U seriji "Beverly Hills, 90210" prethodno su glumili zaljubljeni par, Donu i Dejvida, a to su i bili jedno vreme snimanja kad bi se kamere isključile.

Međutim, putevi su im se razišli, a to im je, ispostavlja se, oboma veoma teško palo.

- Sećam se našeg poslednjeg razgovora. Plakala sam... - istakla je Tori u "Oldish" podkastu, pa dodala: Baš se sećam da sam plakala od straha da ne postanemo stranci, a bili smo toliko bliski - rekla je ona.

Zatim, kazala je kako joj je kraj snimanja bio "poput razvoda, jer nema više tog ljudskog bića s kojim je svakodnevno provodila vreme", iako ju je Grin uveravao da se ništa neće promeniti. Onda, on se oglasio rečima - da "se ona i nije baš držala dogovora".

- Sećam se da sam nekoliko puta odlazio kod Vinsenta Janga (Noa iz "Beverly Hills, 90210") kući, da te vidim i sa namerom da opstanemo, ali došlo je do tačke kad mi to više i nije baš bilo uzvraćeno - prokomentarisao je glumac, pa onda kazao:

- I onda smo, kasnije (2006. godine), išli na žurku povodom izbacivanja DVD izdanja "90210", a ti si već bila u braku s Dinom Mekdermotom, Megan Foks i ja smo tek izlazili... I nisi mi se ni javila - rekao j Brajan.

Tori je, podsetimo, podnela papire za razvod u martu tekuće godine, a Foksova i Grin su stavili tačku na svoju ljubav 2021. Što se tiče Spelingove, verovao je "da ne želi više da se druži s njim".

- Iskreno, tako sam se osećao. Pokušavao sam i telefonom da te dobijem, ali ništa. Posle nekog vremena... Čovek odustane - kazao je, sa čime se Tori složila, pa navela kako su ljudi sa kojima su izlazili posle njihove veze takođe uticali "na to da se zaborave".

On je, naime, bio s koleginicom Vanesom Marsil (s kojom je dobio i sina 2002), što se njoj nije dopadalo, a ona sa pomenutim Jangom, što je smetalo njemu. Danas, međutim, ponovo su dobri prijatelji koji se i redovno čuju telefonom.

 

 

Povezane vesti