Glumica radi na promociji svog novog filma "Maria", biografskoj drami o čuvenoj operskoj pevačici Mariji Kalas. Ona je crvenim tepihom prošetala u prelepoj toaleti od šifona koju krasi zlatni broš u obliku ruže i elegantno lisičje krzno. Haljina je specijalno dizjanirana za nju, a delo je umetnice Tamare Ralf.

Svoje glamurozno izdanje Anđelina je upotpunila jednostavnom šminkom i upečatljivim crvenimn karminom - svojim zaštitnim znakom.

Ipak, njeno izdanje na ovogodišnjem festivalu palo je u drugi plan, jer je Džolijeva pokrenula glasinu o jednoj bitnijoj informaciji - da ima novog partnera.

Naime, glumica je u sredu popodne fotografisana kako iz hotela u Veneciji izlazi u društvu britanskog repera i političkog aktiviste Akale.

Foto: Profimedia

Izvori bliski Anđelini rekli su za "In Touch" da se ona viđa sa 40-godišnjim muškarcem nešto više od godinu dana.

"Mislim da veliku ulogu u njenoj privlačnosti prema Akali, osim one fizičke, igra i to što je dobar u interakciji sa njenom decom jer joj je to veoma važno", rekao je izvor, te dodao:

"Oni dele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je mnogo vremena otkako nije osetila ovakvu strast", navedeno je.

Podsetimo, Anđelina Džoli i Bred Pit venčali su se 2014. godine. Međutim, njihova ljubavna priča završila se samo dve godine kasnije, preciznije, Anđelina je 2016. godine podnela zahtev za razvod od čuvenog glumca. Do danas nisu rešeni svi sporovi između njih dvoje, ali svako je otišao svojim putem.
 
Prema poslednjim informacijama, Bred je već duže vreme u vezi sa nutricionistkinjom Ines de Ramon, dok je Anđelina, tek sada, nakon 8 godina samovanja pronašla drugu ljubav.

Povezane vesti