Popularna pevačica Nina Badrić svojim prirodnim izgledom redovno izaziva oduševljenje i mnogi joj dodeljuju titulu jedne od najlepših žena u regionu, s razlogom, a sada je pokazala i koliko je hrabra.

Osim što je liniju dovela do savršenstva, promenila imidž i okrenula se zdravim životnim navikama, ono što je već duže vreme bilo na njenom spisku je ledena kupka.

Uranjanje u led izaziva oslobađanje adrenalina, serotonina, kortizola i dopamina, a Nina je bila odlučna i uspela da prevaziđe ovaj izazov. Pažnju je privukla i savršenim, a jednostavnim jednodelnim kupaćim kostimom; u pitanju je asimetrični gornji deo s naramenicom na jedno rame i tračicom za vezivanje s desne strane gaćica. Ovaj model laska figuri, pa i pevačici odlično pristaje, a osim komplimenata za izgled dobila je brojne čestitke i za hrabrost.

"Na mojoj listi dugo vremena je bila hladna kada. Već duže vreme govorim samoj sebi 'evo, sad ću' i nikako da se odvažim i krenem", napisala je na Instagramu, pa pokazala kako je izgledalo njeno prvo ledeno kupanje.

"Zaključak: 1. Dobro pazite šta želite. 2. Žao mi je što puno ranije nisam uvela hladnu kadu u svoju svakodnevicu, jer osećaj posle je fenomenalan i nemerljiv ni sa čim! Ovo je višestruki benefit za zdravlje, treba malo izaći iz svoje sigurne zone i ući u ledenu kadu, ali kako kaze Wim Hof - diši, samo diši... Hvala mom psu Totu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće", poručila je pevačica koja je ovo iskustvo doživela na Hvaru, gde svake godine provodi leto.

Ninin video možete pogledati OVDE!

Povezane vesti