Naime, ovo je prvi put da je zvezda viđena u javnosti od sahrane kolege i prijatelja Metjua Perija, koji je igrao Čendlera Binga.

Foto: Profimedia

Met Leblank sedu kosu je prekrio kapom, a kada ju je u jednom momentu skinuo videleo se da ćelavi. Za izlazak je odlučio da obuče ležernu kombinaciju, tamne farmerke i crnu majicu.

Ono što je takođe bilo primetno je to da je glumac nabacio pozamašan broj kilograma, a nekada je važio za najzgodnijeg člana iz postave "Prijatelja".

Foto: Profimedia/Copyright NBC / ECCLESINE, PATRICK

U julu je glumac proslavio 57 godina, a iako trenutno nema neke glumačke angažmane, još uvek živi na slavi koju je stekao 90-ih. Inače, smrt Metjua Perija, Leblanka je veoma pogodila jer su pored prijateljstva u seriji njih dvojica bili prijatelji i u privatnom životu.

Foto: Profimedia

Inače, Met se oženio američkom glumicom Melisom Meknajt (58). Dobili su ćerku Marinu Perl (19), a osam meseci kasnije dijagnostikovan joj je poremećaj mozga. Shvatili su da nešto nije u redu jer bi pala na levu stranu svaki put kada bi pokušala da puzi. Povukao se iz sveta glume i posvetio podizanju deteta.

Met Leblank se razveo od Melise 2006. godine, a do 2011. potpuno se distancirao od medija.

"Ne znam da li je to bila bolest moje ćerke ili činjenica da sam bio previše fokusiranana posao, ali sam osećao da sam pregoreo i da mi treba vremena da se distanciram. Pozvao sam agenta i rekao mu da zaboravi moj broj telefona na nekoliko godina, potpuno sam odustao, srećom, uspeo sam. To su bili trenuci kada sam se osećao kao da ću doživeti nervni slom. Neko vreme nisam morao ništa da radim", rekao je glumac jednom prilikom.

Povezane vesti