Američki glumac Marlon Vejans poznat po ulogama u filmovima "Mali čovek", filmovima "Mrak 1 i 2" otkrio je da je Dženifer Lopez upoznao kada su zajedno igrali u seriji "In Living Color" koja se prikazivala od 1990. do 1994. godine i tvrdi da nikada nije bila bahata.

"Ona je za mene bila prelepa mala Portorikanka. Džej Lo je oduvek bila lepa i video se njen talent. Nikad nije rekla: 'O, sad sam iznad tebe.' Nikad nije bila takva", rekao je on.

Marlon je otkrio da mu je pevačica pomogla da dobije ulogu u filmu "Air" iz 2023. godine u kojem je igrao i Ben Aflek koji je nominovan za Zlatni globus.

"Rekla je Benu da mi da ulogu. Ben me je pozvao i rekao: 'Hoćeš li da glumiš ovu ulogu u mom filmu?' Bila je to sjajna uloga", prisetio se glumac, a zatim komentarisao da se nije lako nositi sa slavom.

"Teško je kad si uvek u centru pažnje, pogotovo kad si Džej Lo i kad te razvlače na sve strane", rekao je Vejans i dodao da mu je jasno da je ona stalno zauzeta i da nema vremena da ga kontaktira.

Podsetimo, posednjih godina pojavile su se brojne glasine o bahatom ponašanju slavne pevačice i glumice. Bivši zaposleni kod Dženifer Lopez su otkrili bizarne i bezobrazne zahteve koje je latino diva navodno zahtevala.

Povezane vesti