"48 sati svadba" startuje na Prvoj televiziji od danas, 10. septembra u 22.20 i biće emitovana utorkom i sredom, a gost povodom nove sezone serijala u "Jutru" bio je voditelj emisije Miki Đuričić.

Šta nas sve čeka u novoj sezoni i koliko je zapravo komplikovano organizovati svadbu, pogotovo ako je momak iz Đakovice, a devojka iz Drača, saznajemo od voditelja Mikija Đuričića!

Kosovska Mitrovica, Leposavić, Drač i Tirana su mesta koja će Miki zajedno sa ekipom emisije obilaziti u prvim epizodama.

"Prvu epizodu smo snimali na Kosovu, kada su baš bili nemiri. Čak sam tu epizodu i „otvorio“ rečenicom – možda je ljubav rešenje. Devojka, katolkinja iz Drača, iz Albanije, udala se za Srbina pravoslavca, čoveka, bez ikakvih predrasuda, koji je proteran iz rodne Đakovice u kom nema trunke mržnje prema drugim narodima, iako je na Kosovu preživeo svašta od strane Albanaca. Zaista mislim da je ljubav rešenje za sve“.

"Jako interesantna emsiija i nije bilo naivno. Mi smo jedna od retkih TV ekipa koja je otišla da poseti jedinu ženu Srpkinju koja se vratila da živi u Đakovicu. Tu je ipak, na kraju, bio „hepi end““.

Prvu emisiju su snimali prošle godine, kada su vladali nemiri na Kosovu i Metohiji zbog zauzimanja lokalnih opština i Miki je sa publikom Prve podelio utiske sa tadašnjeg snimanja.

"Bilo je baš nezgodno raditi tada, ali uspeli smo da napravimo zanimljivu emisiju. Samo smo u Đakovici imali problem, dok su nas ljudi u Albaniji lepo dočekali“.

Ova ljubavna priča između Albankinje i Srbina tema je specijala „Moja velika svadba“ u okviru emisije „48 sati svadba“ i trajaće čak četiri epizode.

Miki se u "Jutru" osvrnuo i na jednu od najzanimljivijih epizoda, u kojoj će publika, kako on garantuje, takođe uživati.

"Organizovali smo svadbu Kubanki koja se udala u Novom Sadu. Zbog nje smo morali da idemo na Kubu, ali neću da otkrivam zašto. Gledaoci treba da vide“, rekao je Miki i istakao da je baš tada, na Kubi, doživeo omiljenu scenu sa snimanja, a o čemu je reč, detaljnije u nastavku:

Povezane vesti