Miki je zajedno sa ekipom "48 sati svadba" prve epizode snimao upravo na teritoriji Kosova i Metohije, i priznao da nije bilo "naivno snimati u periodu kada su prošle godine tamo bili nemiri povodom zauzimanja lokalnih opština".

Međutim, uspeli su da spoje i venčaju jednu Albanku katolkinju i Srbina pravoslavca. 

Da bi ekipa emisije izabrala par čiju će svadbu organizovati, taj par mora da ima zanimljivu priču.

Voditelj priznaje da su ga mnoge životne priče, sa kojima se susreo tokom snimanja ovog formata, naučile da je ljubav ipak rešenje za sve, kako je Miki i najavio samu emisiju. 

"Skoro sam imao jednu svadbu. Dečko je odrastao u hraniteljskoj porodici, nikada oca nije upoznao, sa majkom nema kontakt, i ima polubrata. S druge strane, imamo mladu koja je rodom iz Osijeka. Oni su sami, nemaju nikoga, ali su toliko pozitivni i toliko se bore i idu kroz život. I onda vidiš nekog čoveka koji ima sve, i ne pričam o materijalnim stvarima uopšte, a ne zna da uživa u tome. Znate ono kad kažemo ’što je nekad bilo lepo’? Ma ti tada nisi ni znao da ti je tada bilo lepo i da si uživao, nego te je kasnije život doveo u tu situaciju da shvatiš. Nisi ti tad živeo, već si tad težio ka skupom automobilu, većem stanu... Prođe ti život u tome. Dovezem se kolima od 4.000 evra isto kao i onim od 40.000“, iskreno priznaje Miki.

Miki je gledaocima Prve obećao da ih u novoj sezoni "48 sati svadba" očekuju razne životne priče mladenaca koji su zajedno uspeli sve, aludirajući na to da je to ipak najvažnije.

Povezane vesti