Filmska diva starenje prihvata vrlo dostojanstveno, te kako je sama istakla radi na tome da izgleda najbolje što može za žene svojih godina, a ne trudi se da izgleda duplo mlađe nego što zapravo jeste... I to se i vidi na njoj, glumica ima poneku boru više i njena koža i figura definitivno nisu kao kod dama u 30-im ili 40-im, ali i dalje blista i pleni!

Šeron Stoun nikada nije bila stidljiva i nije se libila da se obnaži za potrebe uloge, pa se ni sada, u zrelijem dobru, ne ustručava da prigrli svoj seksepil i podeli ga sa svetom.

Lepa 66-godišnjakinja neretko deli na društvenim mrežama provokativne fotografie i snimke, pa je tako pre nekoliko nedelja u crvenom vešu rekreirala kultnu scenu iz "Niskih strasti", a pre nekoliko meseci pokazala kako slika pored bazenu u toplesu!

Holivudska zvezda ovog puta na Instagramu je podelila kratak snimak sa svog treninga u bazenu, pokazavši pritom svoju vitku, sjajnu figuru u bikiniju sa braon-crnim prugama. Šeron zaista izgleda neverovatno, iako je u drugoj polovini sedme decenije, a očito se trudi da tako i ostane, te se redovno bavi fizičkom aktivnošću.

Video je pregledan preko 1, 6 miliona put, a slavna 66-godišnjakinja dobila je more komplimenata i pohvala na račun svog izgleda. I Stoun je definitivno dokazala da vodi računa o sebi, ali da pritom, kao većina Holivuda, nije opsednuta savršenošću i idealnim proporcijama. Jasno je da je neopterećena i da uživa u svom telu.

"Tako sam zahvalna na svom telu. Dok sam bila mlađa svi su mi govorili šta nije u redu sa njim - ovo ili ono. Sad sam počela da shavatam da više volim stav žena u Evropi koje postaju sve lepše s godinama i koje razumeju da su žene lepše od devojaka jer imaju mudrost", rekla je 2019. za magazin "Allure".

Inače, Šeron je više puta otvoreno pričala o tome kako je prihvatiti to da starite proces i da zahteva puno rada na sebi. "U 57. godini osećam se samouverenije nego ikad. S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam", ispričala je ona pre nekoliko godina.

Povezane vesti