U novoj televizijskoj sezoni, svake subote u 13 sati na Prvoj televiziji gledaćete emisiju "Skijom po Balkanu". Koje planine će obići, kakve avanture spremaju otkriće nam pevačica i voditeljka emisije Tijana Dapčević.  

- Nisam samo ja voditelj, već i moj drug i četvrti član porodice Dapčević - Igor Lazić Dapčević Nigor, kaže Tijana odmah na početku razgovora, a na opasku voditelja da je naučila da skija u toku snimanja emisije, pevačica kaže:

- Ne, ne. Ja sam pre šest godina naučila da skijam. Skijala sam čitavih deset sati. To sam i rekla u prvoj epizodi, koja se desila na Staroj planini. Dobro se snalazim na skijama, kažu da sam prirodni talenat. Otvorila sam se “kao božur” najviše na Popovoj šapki. Najviše padova je bilo u Bugarskoj, konkretno u Banskom. Pošto smo sve živo obišli - od Kajmakčalana, čuveno skijalište Voras, pa sve do Slovenije, Krvavec, Vogel i tako dalje. 

Tijana otkriva da je za vreme snimanja bilo mnogo avantura i to ne samo na skijama i snegu.

- Dobro smo se izborili sa svih 14 epizoda. Mi smo se zabavljali beskrajno, cela ekipa, divna ekipa na čelu sa rediteljem i dramaturgom Đorđem Stanimirovićem i pod producenskom palicom Tamare Grujić i Vuka Đokovića. Tako da nam je bilo beskrajno zabavno i to se i vidi u svakoj epizodi. 

A kada je o muzici reč, Tijanu ovih dana očekuje ulazak u studio i kako kaže, svojevrsni nastavak, pesme “Zemlja mojih snova”.

Više o tome, pogledajte u video-prilogu:

Povezane vesti