Učesnica Mira sebi nije mogla da oprosti što nije mogla da se seti tačnog odgovora, dok je jednom učesniku trebalo mnogo vreme da da odgovor, što je Kojo iskoristio da odmori pred kamerama.

Međutim, jedan takmičar je posebno privukao pažnju i to na dva načina - svojom prijavom za učešće u kvizu i pričom sa Beovizije.

Naime, Bogdan je u svojoj prijavi najveo da mrzi pare, a u jednom momentu je upravo on postao najslabija karika i napustio takmičenje. Ali pre toga je ispričao šta se dešavalo na Pesmi za Evroviziju, na kojoj je tada pobedu odnela Ana Đurić Konstrakta.

-Bogdane, vi ste isto hrabar čovek. Upali ste na scenu kad je Konstrakta pobedila na Beoviziji. Zašto ste to uradili? - upitao je Nikola Kojo učesnika, na šta je on odgovorio:

- Prvi put kada sam čuo pesmu znao sam da neće da pobedi, a meni se baš svidela. Imao sam priliku uživo da prisustvujem snimanju Beovizije i kada je ona pobedila nisam mogao da verujem, jer bila je jaka konkurencija, Konstrakta iskreno nije bila mnogo poznata - priznao je on, a na Kojino pitanje koliku kaznu zatvora je dobio za to, učesnik se našalio: "Pobegao sam na vreme".

U videu u nastavku teksta pogledajte šta vas očekuje u večerašnjoj emisiji popularnog kviza.

Povezane vesti