Kulinarski šou MasterChef Srbija je definitivno pobrao simpatije mnogobrojne publike, koja je jedva dočekala novu sezonu. 

Šta nas sve to očekuje od nove sezone, otkrili su u emisiji "150 minuta" sudije ovog šoua, Filip Ćirić i Nenad Atanasković.

Ono oko čega su se obojica na početku složili jeste da, iako su u pitanju kuvari amateri, deluje kao da su dosta bolji od takmičara iz prve sezone.

- U drugoj su mnogo više spremni. Takmičari sad trenutno, na početku druge sezone su kao takmičari iz prve sezone, negde na polovini, recimo - kaže Nenad.

Ocenjivanje će u suštini biti po istim kriterijumima kao u prošloj sezoni, ali možda i malo oštrijim, jer već na neki način znaju kako to sve izgleda, jer su gledali prošle takmičare. 

- Ne mogu ni da naslute šta može da im se desi. Imaju na početku dosta timskih zadataka, gde ih mi uvodimo u timski rad, u dobru organizaciju rada, urednost radnih površina gde pripremaju hranu. Posle timskog zadatka dolazi eliminaciono kuvanje, gde je sve na pojedincu - ističe Filip. 

Šta su još sudije otkrile, pogledajte u snimku:

Povezane vesti