Kolumbijska diva i glumačka legenda Koraima Tores, nezaboravna Kasandra iz istoimene serije, stiže u Beograd u nedelju 22. septembra kako bi se priključila ekipi popularne serije Igra sudbine kao specijalni gost.

Iz perspektive produkcije Film Plus Pictures i Prve televizije, Koraimin dolazak je strateški potez koji će nesumnjivo podići seriju na još viši nivo, kao i spektakl za srpsku publiku kroz spoj nostalgije, kada je Kasandra zaludela svet, i savremenog, modernog duha koji nosi Igra sudbine.

Foto: Gabriel Carvajal

Glumica Aleksandra Belošević, koja je među prvima predložila ideju o njenom angažovanju, otkrila je oduševljenje celokupne ekipe: 

“Koraima je ostavila dubok trag u srcima publike u Srbiji kada je tumačila Kasandru. Mnogi pamte njen upečatljiv lik I emocije koje je prenela na ekran. Kada sam prvi put predložila da bi bilo sjajno da Koraimu dovedemo u Igru sudbine, svi su bili za. Iako nam se često čini da smo dostigli maksimum što se tiče serije, naša produkcija uvek pronađe način da iznenadi publiku. Ovaj spoj starog i novog, glumice koja je obeležila jedno vreme i moderne serije koja dominira sadašnjim tržištem, sigurno će oduševiti i nove i stare gledaoce.” – izjavila je glumica Aleksandra Belošević.

Foto: Gabriel Carvajal

Zbog ogromne popularnosti koju je stekla u našoj zemlji tokom emitovanja Kasandre devedesetih godina, Koraima je 1997.  posetila Srbiju, a kako je kasnije u i intervjuima navodila iz naše zemlje ponela je najlepše uspomene. Srbiju je zapamtila po gostoprimstvu, ali i ljubavi koju je dobila od obožavalaca.

Koraima Tores će u Beogradu boraviti tri dana. Njena prisutnost na setu serije izaziva ogromno interesovanje, a više detalja o njenim aktivnostima očekujte ovih dana.

Foto: Gabriel Carvajal

Povezane vesti